3 Cara Untuk Bermain Kejohanan Sit N Go Dan Menang

3 Cara Untuk Bermain Kejohanan Sit N Go Dan Menang

3 Cara Untuk Bermain Kejohanan Sit N Go, Dan Menang . Anda boleh bermain kejohanan Sit N Go dengan cara yang anda mahukan. Anda boleh memilih gaya biasa atau gaya kalah. Secara peribadi, saya suka memilih gaya kemenangan, kerana saya mendapati bahawa kemenangan adalah lebih menyeronokkan dan wang adalah lebih baik. 

Jika anda menghadapi masalah secara konsisten memenangi kejohanan Sit N Go sebabnya anda mungkin bermain dengan cara yang salah. Apakah cara yang betul untuk memenangi kejohanan Sit N Go? 

Cara Pertama Terbaik Untuk Bermain Dan Memenangi Kejohanan Sit N Go 

Mungkin cara terbaik untuk memenangi kejohanan Sit N Go pemain kos rendah dan rendah adalah dengan berpegang pada strategi agresif yang ketat. Apabila terdapat hanya beberapa meja dalam keseluruhan kejohanan, ia agak mudah untuk mendapatkan wang, dan apabila anda berada di sana, anda hanya boleh bertahan untuk mendapat tempat pertama. 

Bermain kad yang kukuh, tidak mengambil risiko, dan bermain secara agresif untuk meningkatkan pot apabila anda benar-benar mencuba adalah penting untuk menang dengan strategi ini. 

Cara Ke-2 Terbaik Untuk Bermain Dan Memenangi Kejohanan Sit N Go 

Jika anda bosan dengan strategi di atas, kerana anda tidak suka menunggu kad yang bagus atau Perjudian Poker adalah “biasa” untuk anda, satu lagi cara yang bagus

untuk bermain dan memenangi kejohanan Sit N Go adalah dengan memberi tumpuan kepada tumpuan tertentu pemain. 

Cuba kenal pasti pemain yang lemah atau baru atau hanya sasarkan mereka yang mempunyai susunan kecil, dan fokus pada hanya bermain menentang pemain tersebut. Gunakan curi buta, gertak dan all-in untuk menyerang pot mereka walaupun anda tidak mempunyai kad terbaik di dunia. Saya dapati anda boleh mengembangkan timbunan anda dengan agak baik dengan mengambil “buah gantung rendah”

Baca juga: Cara Mengurus Bankroll Poker Anda untuk Permainan Poker Dalam Talian yang Berjaya

Cara Ke-3 Terbaik Untuk Bermain Dan Memenangi Kejohanan Sit N Go 

Satu lagi cara hebat untuk bermain Pokertime dan memenangi kejohanan Sit N Go, tetapi untuk pemain yang lebih berpengalaman atau pertengahan, adalah dengan bermain strategi yang ketat. Anda akan dapat memasukkan lebih banyak pot dan maju lebih cepat. 

Secara amnya, apa yang saya lakukan dengan ini adalah cuba untuk mendapatkan beberapa kemenangan cepat pada awal, dengan sangat menyedari untuk tidak bermain untuk cerdik tetapi pasti meningkatkan profil risiko. Kemudian apabila anda mengambil beberapa kemenangan atau gandaan yang bagus daripada all-in dan anda adalah pendahulu cip di meja atau kejohanan, duduk dan berehat. 

Tukar gear kepada permainan bertahan/agresif yang ketat dan kekalkan anda mendahului sehingga anda mendapat perhatian.

Saya pasti sekarang anda sedar bahawa terdapat banyak cara untuk memenangi kejohanan Sit N Go berbanding anda. Anda tidak perlu berpegang kepada kaedah yang membosankan. Sebenarnya anda mungkin menyedari bahawa terdapat beberapa gabungan menarik antara semua kejohanan ini, bukan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *