3 Petua Kejohanan Sit N Go Yang Anda Tidak Mampu Terlepas

Kejohanan Sit N Go, walaupun sangat menyeronokkan, tidak semudah yang anda sangkakan. Hakikatnya bahawa semua orang dalam kejohanan itu, walaupun ia adalah yang kecil seperti 27 orang, anda, secara peribadi, perlu mengalahkan pemain tunggal terbaik yang lain dalam kejohanan itu. Oleh itu, walaupun sesetengah atau kebanyakannya mungkin tidak begitu bagus secara amnya sentiasa ada pemain yang bagus yang perlu anda kalahkan. 

Jadi bagaimana anda mengalahkan pemain yang bagus? Bagaimana anda boleh menjadi yang terbaik daripada kumpulan besar orang yang berbeza dari seluruh dunia, bermain kejohanan Sit N Go ini bersama anda. 

Petua Anda Sendiri Untuk Memenangi Kejohanan Sit N Go: Petua Kejohanan Sit N Go #1 

Pertama, jangan kalah. Jangan lakukan apa-apa yang bermakna anda keluar dari permainan. Perkara pertama yang terlintas di fikiran ialah melakukan all-in dengan tangan yang lemah, atau menentang lawan dengan timbunan yang besar. 

Perkara pertama untuk menang hanyalah bertahan; bertahan ke meja sebelah, bertahan ke wang, bertahan ke meja terakhir. Hanya bertahan tidak akan memenangi permainan anda tetapi tidak bertahan pasti tidak akan memenanginya.

Petua Kejohanan Sit N Go #2 

Gunakan pencerobohan. Dengan sentiasa agresif dalam permainan anda, anda akan mencipta imej atau reputasi yang apabila anda berada dalam periuk anda akan bermain. Ini akan mengurangkan kemungkinan pemain menipu anda atau cuba menyelinap menggunakan kad cabutan dsb. 

Kurangkan jumlah semakan dan panggilan yang anda buat sebanyak mungkin. Jika anda mempunyai tangan seri, bertaruhlah. Jika anda membesarkan dan orang lain membesarkan anda, bangkitkan mereka kembali. Anda berada di dalam periuk atas sebab tertentu. 

Petua Kejohanan Sit N Go #3 

Main kad yang betul. Ini berkait rapat dengan petua kedua. Untuk dapat bertaruh secara agresif, anda memerlukan kad yang kukuh. Jangan main sampah. Anda akan dapat menaikkan semula sebagai contoh kerana anda mempunyai peluang tuhan untuk benar-benar menang dengan tangan anda. 

Jika anda tidak selesa untuk bertaruh dan menaikkan semula maka anda bermain kad yang salah. Ketatkan. Jika anda memasukkan terlalu banyak periuk dan tidak yakin anda akan menang apabila anda melakukan ini bermakna anda bermain terlalu longgar. 

Sekarang, saya pasti anda menyedari betapa berguna petua ini apabila anda bermain kejohanan Sit N Go seterusnya. Dan anda mungkin menyedari beberapa kali anda membuat kesilapan yang menyebabkan anda kehilangan

permainan, atau beberapa cip, dan anda tidak akan melakukan kesilapan itu jika anda mengetahui maklumat ini terlebih dahulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *