3 Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian

3 Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian

3 Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian. Texas Holdem tangan pendek mempunyai masalah bahawa bidai datang dengan kerap dan memakan timbunan anda. Jangan jadi mangsa, baca artikel ini sekarang untuk mengetahui cara mengurangkan kerugian anda. 

Anda boleh memenangi banyak wang bermain Perjudian Poker Texas Holdem tangan pendek jika anda tahu caranya. Kepantasan permainan dan wang di atas meja jauh lebih menguntungkan daripada bermain meja penuh. Tetapi ia juga berbahaya kerana kerugian yang akan bocor dari timbunan anda disebabkan oleh tirai berat yang datang dengan kerap. Petua ini akan mengajar anda bagaimana untuk mengurangkan kerugian daripada kuasa yang tidak dapat dihalang ini. 

Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian Daripada Buta #1 

Perkara pertama dahulu, untuk mengehadkan kerugian daripada bidai anda perlu bermain lebih banyak pot. Dan untuk bermain lebih banyak pot, anda perlu melonggarkan. Ia hanya fakta permainan tangan pendek. 

Ia tidak begitu buruk, kerana kad “lemah” mempunyai nilai yang lebih melekat pada jadual pendek kerana fakta bahawa terdapat kurang pemain. Jadi pertama, longgarkan. 

Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian Daripada Buta #2

Perkara kedua ialah mencuri bidai dan ante, bila-bila masa. Curi buta dan curi ante boleh dilakukan pada bila-bila masa dari mana-mana kedudukan. 

Pada kedudukan Pokertime jadual pendek mempunyai nilai yang kurang sedikit. Tidak betul, bermain dari posisi sentiasa mempunyai kekuatannya, tetapi hakikatnya kedudukan akan berputar lebih kerap jadi anda perlu memanfaatkan apa sahaja yang anda boleh.

Baca juga: Petua Texas Hold Em Poker – 4 Petua Baharu Untuk Anda

Petua Texas Holdem Pendek Untuk Mengurangkan Kerugian Daripada Buta #3 

Perkara ketiga yang anda perlu lakukan ialah mula bermain pemain lebih daripada biasa. Psik out, buli, mengasingkan dan menyasarkan adalah lebih penting berbanding sebelum ini. 

Saya suka permainan tangan pendek kerana ia seperti permainan bebas ego untuk semua. Separuh masa saya tidak peduli apa kad yang saya ada, tetapi siapa yang mempunyai poket terdalam dan bola terbesar. Itulah poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *