5 Petua Loose Agressive Tanpa Had Holdem Menakjubkan

Jika anda ingin berjaya dengan strategi Holdem yang longgar, anda perlu menyemak petua yang menakjubkan ini. Saya mendedahkan 10 petua cepat dan mudah yang benar-benar berkesan. 

Petua Holdem Agresif #1 – Mempunyai pelan permainan. Anda perlu masuk dengan pelan permainan. Menjadi agresif adalah salah satu perkara yang agak sukar dilakukan dalam situasi itu. Terutama apabila anda bermain longgar. Jadi ketahui berapa banyak anda bertaruh terlebih dahulu dan berpegang pada rancangan itu! 

Petua Holdem Agresif #2 – Minta bankroll untuk menyokong anda. Sukar untuk menjadi agresif apabila anda kekurangan wang tunai. Duduk di meja dengan timbunan yang lebih besar daripada biasa dan dapatkan wang untuk dapat menangani naik dan turun. 

Petua Holdem Agresif #3 – Kenal pasti gaya permainan semua orang di meja. Dengan melakukan ini, anda akan tahu siapa yang akan melawan anda dan siapa yang akan beralih kepada pertaruhan anda. Jangan ambil pembela buta. Atau jika seorang agresif yang ketat bermain 1 dalam 10 periuknya dan anda tidak mempunyai tangan yang baik, langkau yang itu. 

Petua Holdem Agresif #4 – Menakut-nakutkan apabila anda boleh dengan separa tebing. Pembohongan habis-habisan membawa sedikit risiko dengannya tetapi ini berkurangan dengan ketara apabila anda mempunyai tangan yang separuh baik tetapi bukan yang terbaik. Anda masih boleh bekerja dengan ini

dan bertaruh secara agresif untuk menakut-nakutkan lawan anda selalunya boleh memenangi anda dengan mudah. 

Petua Holdem Agresif #5 – Ingat untuk bermain agresif longgar terhadap pemain yang bagus. Pemain yang baik cukup bijak untuk meneka tangan mereka dan melipat kepada anda. Pemain yang buruk hanya akan terus memanggil tanpa sebab atau walaupun mereka mempunyai pasangan yang tinggi atau sesuatu. Lebih sukar untuk menipu pemain baru/buruk. 

Amalkan petua ini dan ia pasti akan meningkatkan permainan poker anda. Sekarang izinkan saya bertanya kepada anda satu soalan. Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang cara bermain Holdem agresif?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *