8 Perkara Terburuk Yang Boleh Anda Lakukan Dalam Holdem

8 Perkara Terburuk Yang Boleh Anda Lakukan Dalam Holdem

8 Perkara Terburuk Yang Boleh Anda Lakukan Dalam Holdem . Adakah anda berasa jengkel kerana anda sering kalah dalam Perjudian Poker Online ? Petua Texas Hold Em Poker ini mendedahkan perkara terburuk yang boleh anda lakukan akan memberitahu anda sebabnya dan menyelesaikan masalah anda. 

Bermain Holdem boleh menjadi sukar. Jika anda sering marah pada diri sendiri kerana tidak menang dalam poker dan jika ini merugikan anda, maklumat ini akan banyak membantu anda. Jika anda membuat salah satu kesilapan yang paling teruk ini adalah sebab anda kalah. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Pertama Terburuk Untuk Dilakukan 

Perkara paling buruk yang boleh anda lakukan dalam Holdem ialah tidak belajar, bukan berlatih dan hanya keluar dan fikir anda akan menang. Jika anda bermain seperti ini anda akan kehilangan banyak wang. Ubah mentaliti anda. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Ke-2 Terburuk Untuk Dilakukan 

Jika anda bermain di luar kegagalan tanpa mempunyai tangan sama sekali anda akan kalah dengan cepat. Sentiasa ada sesuatu selepas gagal atau lipat. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Ke-3 Terburuk Untuk Dilakukan

Apabila anda membuat telegraf atau “memberitahu” tangan anda, anda sedang bersedia untuk kekalahan. Jika lawan anda boleh meneka apa yang anda ada, anda akan dikalahkan. Simpan muka Judi Poker anda. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Ke-4 Terburuk Untuk Dilakukan 

Kesilapan “luar meja” paling teruk yang dilakukan pemain ialah mereka tidak menguruskan wang mereka. Apabila anda tidak mempunyai wang yang cukup untuk bermain dengan selesa, anda bersedia untuk kekalahan sebelum anda duduk bermain.

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Terburuk Ke-5 Untuk Dilakukan 

Melebihi nilai sepasang adalah perkara yang tidak baik untuk dilakukan. Purata tangan yang menang dalam Holdem ialah dua pasangan. Jika anda berada di pertarungan dengan hanya sepasang atau pasangan teratas, berfikir panjang dan keras. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Ke-6 Terburuk Untuk Dilakukan 

Bermain terlalu banyak pot adalah masalah lain. Ini berpunca daripada sering mempunyai kad lemah dengan wang di dalam pot. Hanya bermain apabila peluang memihak kepada anda. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Terburuk Ke-7 Untuk Dilakukan

Bermain di luar kedudukan adalah sangat buruk juga. Apabila anda berada di kedudukan awal hanya bermain jika anda mempunyai kad lubang yang sempurna. Anda boleh bermain dengan lebih bebas di posisi kemudian kerana kelebihan anda. 

Petua Texas Hold Em Poker – Perkara Ke-8 Terburuk Untuk Dilakukan 

Menggertak apabila anda tidak tahu bagaimana. Jika anda tidak benar-benar tahu bagaimana untuk menipu, jangan lakukannya. 

Saya agak keras dalam artikel ini tetapi saya fikir saya sangat jelas tentang kesilapan terburuk yang mungkin anda boleh lakukan dalam Holdem. Saya pasti anda kini memikirkan masa anda mungkin telah melakukan salah satu daripada kesilapan ini dan mula menyedari bagaimana ia mungkin kehilangan wang anda. 

Anda juga pasti menyedari bahawa sekarang anda tahu kesilapan ini anda boleh mengelakkannya. Pengetahuan adalah kuasa, maklumat adalah kuasa. Jadi saya menggesa anda untuk mendapatkan seberapa banyak maklumat tentang poker yang anda boleh, kerana apabila anda mempelajari petua dan helah baru tentang poker anda menjadi pemain poker yang lebih baik dan akan menjadi sangat menguntungkan dengan cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *