Asas Strategi Poker

Asas Strategi Poker

Asas Strategi Poker. Asas strategi poker adalah mudah, membaca buku dan bermain dalam permainan dan berseronok. Itulah yang dilakukan oleh ramai pemain Pokertime pada saat ini. Sesetengah pemain tidak pernah membaca buku. Banyak pemain poker menganggap membaca itu sesuatu yang membosankan. Tetapi anda boleh mencari buku poker yang menarik. Ada buku yang bagus dan ada yang buruk. Asas strategi poker adalah banyak kerja. Membuat wang di poker dan bermain untuk berseronok dan membuat wang. Nah ini adalah 2 strategi yang berbeza. Untuk membuat wang sahaja adalah apa yang saya akan cuba lakukan. Suatu hari nanti saya akan mengeluarkan buku saya. 

Kebanyakan buku poker yang ada di luar sana, bagus. Tetapi apa gunanya buku jika anda benar-benar tidak memahami apa yang mereka katakan. Apabila anda bermain dalam permainan pokers langsung anda mendengar banyak komen 99% daripada komen adalah salah. Kenapa? Sebab mereka memang tak faham apa yang mereka bualkan. Mereka mempunyai pengetahuan asas, tetapi tidak pernah melampauinya. 

Strategi poker adalah banyak perkara asas. Tetapi untuk membuat wang di Perjudian Poker Online, anda benar-benar perlu memahami banyak perkara, kebanyakan pemain tidak pernah memahaminya. Holdem adalah permainan yang sangat popular. Contohnya, anda berada dalam permainan poker langsung tanpa had. Pemain pertama bertaruh $10, kemudian seterusnya, anda melemparkan cip $25, anda fikir anda menaikkan, tetapi semuanya adalah panggilan. Sekarang jika anda berkata kenaikan, dan peniaga atau pemain mendengarnya, maka ia adalah kenaikan. Katakan anda pertama kali bertindak dan melemparkan cip $25 itu adalah jumlah yang anda pertaruhkan. Sekarang jika anda pertama kali

bertindak dan katakan $15 dan kemudian lemparkan cip $25. Kemudian $15 adalah jumlah pertaruhan.

Baca juga: Bagaimana untuk Meningkatkan Strategi Poker Anda – Texas Hold ‘Em

Kini kebanyakan pemain memahami apa yang saya katakan tadi. Tetapi mereka masuk ke dalam pot dengan kacang dan mereka teruja dan lupa untuk mengatakan kenaikan sebelum mereka membuang cip itu. Kebanyakan pemain terus melakukan kesilapan yang sama sepanjang hayat mereka bermain poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.