Beberapa Petua Permulaan Untuk Menang

Beberapa Petua Permulaan Untuk Menang

Beberapa Petua Permulaan Untuk Menang. Las Vegas, ibu kota perjudian dunia, dengan berjuta-juta pelancong berpusu-pusu ke sana setiap tahun, juga merupakan ibu kota memancing poker dunia. Poker dalam beberapa tahun kebelakangan ini, telah menjadi fenomena di seluruh dunia. Pakar dan pemula sama-sama mencuba tangan mereka di Perjudian Poker setiap hari dan ramai yang mendapat keuntungan, tetapi kebanyakannya tidak mendapat apa-apa. Orang yang berakhir dengan apa-apa adalah ikan dan untuk mencari mereka adalah matlamat. Mereka adalah wang paling mudah di Las Vegas dan menang adalah lebih mudah daripada yang dibayangkan. Gunakan petua dalam panduan ini hanya untuk poker had rendah, seperti 2-4, atau 3-6 kerana tiada had atau mana-mana permainan had yang lebih tinggi akan mempunyai terlalu ramai profesional. 

1) Mainkan kedudukan anda 

Anda sentiasa mempunyai kelebihan apabila anda adalah orang terakhir yang bertaruh. Orang pada mulanya tidak tahu sama ada sesiapa akan membesarkan dan oleh itu tidak tahu sama ada mereka mempunyai tangan yang baik. Walau bagaimanapun, orang yang berada di kedudukan kemudian boleh memilih untuk melipat jika orang mengangkat atau mengangkat semula kerana kemungkinan besar, mereka akan mempunyai tangan yang sangat kuat. Biasanya, jika anda berada dalam kedudukan yang tidak baik, anda hanya mahu menelefon dengan tangan yang sangat baik, sedangkan dalam kedudukan kemudian, bergantung jika anda melihat kenaikan atau tidak, anda boleh memanggil dengan tangan yang baik. 

2) Main Tegang-Agresif

Jika anda perlu bermain tangan, pastikan ia adalah tangan yang sangat baik. Kekal dengan penyambung yang sesuai, pasangan poket dan tangan tinggi seperti AK. Jika anda pernah memukul sesuatu seperti flush, set atau pasangan tinggi, sentiasa bertaruh. Pemain di Las Vegas akan memanggil apa sahaja dan jika anda mencapai sesuatu yang baik, peluang anda untuk menang adalah sangat tinggi, dan dengan itu di sinilah kelebihan anda.

Baca juga: 7 Petua untuk Menjadi Pemain Poker yang Lebih Baik

3) Belajar Melipat 

Kadang-kadang, anda hanya perlu belajar melipat. Sebagai contoh, katakan pada kegagalan, anda mencapai pasangan tinggi. Anda mungkin fikir anda mempunyai tangan yang terbaik, tetapi 2 orang lain yang masih ada sedang membesarkan dan membesarkan satu sama lain. Kemungkinan besar mereka mencapai satu set, atau sesuatu yang lebih baik. Itulah masa untuk dilipat kerana peluang anda untuk menang kini telah berkurangan dengan ketara. 

4) Berhenti Minum 

Faedah poker Las Vegas ialah selalu ada minum yang terlibat. Pelayan koktel datang setiap 5 minit untuk menghidangkan minuman percuma. Semakin lama seseorang bermain, semakin banyak minuman yang diminum, semakin teruk penilaian mereka. Minum satu atau dua tidak mengapa, tetapi terdapat kaitan langsung dengan jumlah alkohol yang anda ambil dan timbunan kerepek anda, atau kekurangannya. Oleh itu, elakkan daripada minum terlalu banyak dan lihat pesaing anda melakukannya. Kemudian, ambil kesempatan. 

Dalam Pokertime, mesti ada yang kalah untuk menjadi pemenang. Yang rugi ialah ikan, dan di Las Vegas, terdapat banyak untuk ditangkap. Bandar lain mungkin mempunyainya juga, tetapi hanya di sana dengan jumlah pelancong yang ramai

dan pemain poker pemula, adakah ini hampir menjadi kemenangan yang terjamin jika anda menggunakan petua ini untuk bermain. 

Akhir sekali, hampir semua kasino di Las Vegas mempunyai bilik poker. Sesetengah bilik penuh adalah profesional dan amatur dan jauh lebih sukar daripada yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *