Bermain Pocket Pairs dalam Permainan Tunai Texas Hold Em Poker

Bermain Pocket Pairs dalam Permainan Tunai Texas Hold Em Poker

Bermain Pocket Pairs dalam Permainan Tunai Texas Hold Em Poker . Ingin tahu cara bermain pasangan poket dalam permainan tunai Texas Hold Em Permainan Poker? Baca artikel ini untuk mengetahui petua, petua dan petua untuk berbuat demikian. 

Setiap kali anda mendapat pasangan poket, anda perlu memainkannya secara diam-diam. Saya tidak pernah memberitahu sesiapa bahawa saya mempunyai sepasang poket jika saya boleh. Poket adalah yang terbaik untuk menarik perjalanan dan juga rumah penuh dan benar-benar boleh merobohkan persaingan anda. Selain itu, mereka adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan empat jenis tanpa diketahui oleh sesiapa pun. 

Anda perlu mengenali diri anda dengan baik untuk dapat menipu pihak lawan. Apabila anda mendapat sepasang poket cuba bermain sama seperti anda mempunyai kad biasa. Helah yang saya gunakan untuk melakukan ini hanyalah bermain betul-betul seperti tangan terakhir yang saya miliki (menganggap ia adalah dua kad yang berbeza). 

Jangan tersilap mengira anda akan menang hanya kerana anda mendapat poket. Ia hampir kes yang bertentangan – tidak begitu, tetapi anda tahu apa yang saya maksudkan. Jangan sekali-kali menjadi besar apabila bermain ratu poket, raja dan terutamanya ace. Poket benar-benar bersinar dalam permainan tunai apabila segala-galanya jatuh ke tempatnya. Jangan cuba memaksa mereka untuk menang, itu bukan poker yang bagus.

Baca juga: Petua Texas Holdem – Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds

Anda perlu melihat kegagalan untuk menentukan di mana anda berada. Sama ada anda akan melakukan perjalanan terus ke atas (ingat wajah Perjudian Poker anda jika

anda melakukannya) atau anda tidak akan melakukannya. Apa yang akan menentukan keputusan anda ialah kedudukan anda berdasarkan apa yang muncul. 

Katakan sebagai contoh anda mempunyai sepasang 8 dan ia adalah picasso flop. Ini mungkin bukan yang terbaik. Tetapi jika ia adalah 237 itu akan menjadi hebat. Bagaimanapun kehidupan tidak pernah semudah ini dan berkemungkinan besar anda akan berhadapan dengan keputusan untuk berpasangan berlebihan kerana kegagalan seperti 69K. Anda perlu memutuskan sama ada ia berbaloi untuk mengambil risiko. 

Tidak kira apa yang anda lakukan, ingatlah untuk tidak pernah membiarkan bahawa anda mempunyai sepasang di lengan anda. Saya telah melihat banyak permainan di mana pasangan tersembunyi itu menang dengan melakukan perjalanan di sungai dan memusnahkan dua pasangan. Saya juga pernah melihat ramai orang melecur dengan memegang sepasang poket terlalu lama tanpa sebab yang sah. 

Sepasang poket sama seperti tangan lain. Ingat bahawa apabila bermain pasangan poket dalam permainan tunai poker, anda masih perlu melakukan semua perkara amalan baik standard; kira peluang anda, pertimbangkan perasaan anda sendiri untuk permainan dan buat langkah anda dengan sewajarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *