Memenangi Poker Dalam Talian Petua

Memenangi Poker Dalam Talian Petua

Memenangi Poker Dalam Talian Petua. Melainkan anda tinggal di dalam gua, anda mungkin perasan tanpa had Texas Hold ‘Em telah dengan pantas naik ke puncak carta populariti Judi Poker. Kejohanan terutama menarik pemain baru kerana mereka tahu mereka hanya akan kehilangan pembelian asal mereka. Ini adalah perkara yang bagus untuk pemain berpengalaman, kerana begitu ramai orang baru yang baru membawa wang mereka ke meja dan membayar kita semua untuk pelajaran. Sebenarnya, saya berasa sangat sedih mengenainya, saya di sini untuk berkongsi beberapa nasihat pakar tentang cara untuk menang di kejohanan berbilang meja. 

Peraturan yang paling penting ialah ini: tekanan sama dengan permainan. Dalam kejohanan, anda terpaksa terlibat lebih kerap daripada yang anda mahukan. Jika anda fikir anda seorang pemain yang kuat dan tegas, maka saya akan bertaruh anda telah mencebik Poker Malaysia ke dalam wang dan melancarkan lebih banyak perlawanan daripada yang anda boleh kira. Terdapat sebab untuk ini anda tidak boleh menunggu untuk tangan besar. Anda perlu masuk ke sana dan meletakkan diri anda dalam situasi pasca kegagalan yang sukar. Pemain terbaik boleh melakukan ini dan masih berada di atas, dengan mengambil kesempatan daripada kesilapan pasca kegagalan yang lebih besar yang dilakukan oleh pemain lain.

Baca juga: Mengapa Kita Bermain Poker

Satu lagi lanjutan konsep ini akan dimainkan apabila anda mendapat susunan pendek. Apabila anda turun kepada kira-kira 2-3 putaran butang (bermakna anda akan, kecuali nasib baik, benar-benar kehabisan cip dalam kira-kira 20 – 30 tangan), keadaan anda sangat terdesak sehingga anda perlu menggunakan hampir semua dua kad, jika anda yang pertama masuk T6? Cukup baik masukkannya ke dalam.

T6 tidak cukup kuat untuk menahan jika anda tahu anda akan dipanggil, tetapi jika tiada sesiapa yang terlibat lagi, semakin kecil kemungkinan seseorang akan bermain dengan anda. Lebih banyak cip yang anda buang, semakin kecil kemungkinannya. Banyak tangan yang menewaskan T6 katakan, QJ akan berlipat pula untuk menolak yang ketara. Walaupun anda dipanggil, T6 akan menang menentang QJ (atau AK) kira-kira 35 – 40% daripada masa itu. Terhadap AA, ia jelas tidak akan melakukannya dengan baik, tetapi itu bukan tangan yang sangat mungkin untuk dimiliki seseorang. Peluang yang tiada siapa akan hubungi, tambahan lagi peluang anda mungkin menang, jadikan ini situasi yang mesti digerakkan. Apabila anda mencapai tahap yang rendah, memenangi tirai meningkatkan timbunan anda sebanyak kira-kira 25% – dan itu sangat besar. 

Apa yang anda tidak mahu lakukan, apabila disusun pendek adalah menunggu tangan yang besar. Apabila cip anda semakin berkurangan, semakin besar kemungkinan seseorang akan menghubungi anda mungkin dengan apa-apa sahaja. Dan walaupun anda bernasib baik untuk mendapat AA pada saat terakhir, anda mungkin mendapati diri anda mempunyai peluang 80% yang menarik untuk menggandakan. untuk kembali ke tempat anda 15 minit yang lalu. Jangan biarkan ia begitu terdesak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *