Memilih Meja Di Texas Holdem Poker

Memilih Meja Di Texas Holdem Poker

Memilih Meja Di Texas Holdem Poker . Adakah anda tidak sabar untuk bermain permainan Texas Holdem Poker? Tidak pasti cara terbaik untuk bermula dengan titik kelebihan terbesar? Salah satu langkah pertama ialah pemilihan jadual. 

Kebimbangan Mengenai Pemilihan Meja Di Permainan Poker Texas Holdem 

Ada beberapa soalan yang perlu ditanya sebelum duduk di meja. Bila nak main? Jika, seperti kebanyakan orang, anda mempunyai pekerjaan bekerja 9-5 maka anda melihat pada waktu petang dan hujung minggu. 

Ini adalah apabila kebanyakan pemain rekreasi berada di meja Perjudian Poker Online. Anda tidak mahu bermain pada siang hari kerana pada masa itulah para profesional meluangkan masa mereka. Selain itu, terdapat ramai pesara yang ingin mencakar wang pin. 

Purata pemain yang telah bersara mungkin sekitar enam puluh lima tahun atau lebih. Ini akan dianggap sebagai batu menjaja kacang dan bermain ketat. Anda tidak boleh membuat banyak wang, jika ada sama sekali, daripada lelaki ini. 

Stereotaip pada zaman ini tidak dianggap sebagai politik yang betul, tetapi dalam Judi Poker jika anda ingin menyimpan atau memenangi wang, ia adalah tempat yang baik untuk bermula dan pandangan anda sentiasa boleh diubah. Kami akan menulis lebih lanjut mengenai psikologi dan profil pemain pada hari lain.

Ia telah diputuskan maka kami akan bermain pada malam Sabtu dimana malam paling sibuk dalam seminggu dan itu menjamin aksi. Kami masuk untuk kali pertama dan mendengar bunyi yang indah itu. Bunyi cip riffling. Tindakan ada di mana-mana tetapi di mana anda duduk?

Baca juga: Apa Yang Perlu Dilakukan Jika Anda Tidak Tahu Peraturan Poker

Jika ini kali pertama anda mahu duduk pada had terendah yang tersedia. Biasanya $0.5/$1 ($2/$4 jika anda bermain berasaskan darat) menghadkan Texas Holdem. Akan ada beberapa jadual berjalan jadi anda perlu tahu perkara yang perlu dicari dalam memilih meja yang bagus. Anda harus menilai jadual dengan dua kayu ukur: 

1) Seberapa longgar/ketat permainan itu? 

2) Seberapa agresif/pasif permainan itu? 

Merujuk kepada nombor satu anda mahu bermain dalam permainan yang longgar kerana lawan anda bermain tangan yang lebih lemah untuk melihat lebih banyak flop dan bertuah. Lebih banyak kesilapan lawan anda, lebih banyak anda akan menang. 

Pada titik kedua, bermain dalam permainan yang agresif atau pasif adalah sedikit lebih rumit. Keutamaan saya adalah permainan yang lebih agresif yang longgar. Lebih liar lagi baik. 

Varians saya akan berayun dengan perut berkeroncong naik dan turun tetapi tidak dapat tidak kebolehan pemilihan tangan saya akan melihat saya melalui.

Dengan ini, saya akan melihat hasil yang besar apabila tangan saya berdiri pada perlawanan. 

Bagi kebanyakan pemula, saya akan mengesyorkan untuk memulakan permainan pasif di mana kesilapan anda tidak akan dihukum dengan teruk. Juga, lawan anda tidak akan mengeluarkan maksimum daripada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *