NL Holdem Sit-N-Go’s on the Rise

NL Holdem Sit-N-Go's on the Rise

NL Holdem Sit-N-Go’s on the Rise. Artikel ini adalah mengenai kebangkitan texas holdem dalam talian, khususnya NL Holdem Sit N Go’s. 

Adakah anda sakit dan bosan dengan rentak buruk? Kehilangan semua wang anda dalam satu tangan sahaja? Mendeposit berulang kali dan tidak dapat mencari cara untuk menang? 

Jika anda menjawab ya kepada sekurang-kurangnya dua soalan ini, mungkin sudah tiba masanya untuk mencuba Sit-N-Go’s. Jika anda suka Poker Malaysia dalam talian, sit-n-go pastinya cara terbaik untuk menjana pendapatan yang stabil dalam talian. Terdapat banyak bilik poker dalam talian yang menawarkan sit-n-go sepanjang masa untuk bermula serendah $2.00. 

Struktur kumpulan hadiah terdiri daripada yang berikut: 

Kemenangan Tempat Pertama – 50% daripada kumpulan hadiah Penamat Tempat Kedua – 30% daripada kumpulan hadiah 

Tempat Ketiga – 20% daripada kumpulan hadiah 

Apa yang anda perlu lakukan ialah menduduki 3 teratas daripada 9 orang. Tidak sukar jika anda berlatih berulang kali dan menimba sebanyak mungkin

pengalaman. Orang buta mula memakan timbunan cip semua orang, itulah sebabnya Sit-N-Go selesai dengan sangat pantas. 

Sama ada pukul 3 pagi atau 3 petang, Sit-N-Go’s boleh dimasukkan pada bila-bila masa sepanjang masa. Mereka berjalan dengan tepat sepanjang masa di hampir setiap tapak poker dalam talian. Anda akan sentiasa mencari permainan tidak kira apa. Ini bermakna sebaik sahaja anda kalah dalam salah satu Sit-N-Go, anda boleh menyertai yang lain serta-merta. Ramai pemain yang lemah tidak berasa seperti menunggu untuk permainan wang tunai, jadi mereka menyertai Sit-N-Go dan bermain dengan mengerikan. Terdapat banyak tapak Permainan Poker dalam talian percuma untuk berlatih sebelum anda bermain dengan wang sebenar.

Baca juga: 7 Kesilapan Tidak Pernah Dilakukan Atau Kalah

Manfaat lain ialah cip poker yang berada di hadapan anda bukanlah cip wang sebenar dan anda hanya boleh kehilangan jumlah yang ditetapkan. Di meja tunai, anda boleh kehilangan semua wang yang anda ada pada bila-bila masa, terutamanya kerana menghisap. Ia benar-benar perasaan yang paling teruk di dunia. Walau bagaimanapun, dalam Sit-N-Go, anda hanya boleh kehilangan pembelian untuk kejohanan itu. 

Kadangkala anda akan mendapati diri anda berada dalam Sit-N-Go di mana pemain kerap pergi. Ramai orang merujuk mereka sebagai “semua orang gila.” Melainkan anda diberikan pasangan poket tinggi atau boleh menangkap pasangan teratas pada kegagalan dengan penyepak yang baik, adalah lebih baik untuk duduk dan menonton mereka mengalahkan satu sama lain. Sebaik sahaja mereka mengetuk satu sama lain masa permainannya untuk anda. 

Pada ketika ini dalam kejohanan duduk-n-go, tirai sepatutnya masih rendah, jadi selalunya anda akan mendapati terdapat 6 orang lagi dan anda hanya memerlukan 3 orang lagi untuk mendapatkan wang. Adalah lebih baik untuk

bermula dengan ketat secara beransur-ansur melonggarkan apabila permainan semakin maju. Di sisi yang bertentangan dengan spektrum, kadangkala anda akan mendapati diri anda berada dalam Sit-N-Go di mana ia membosankan dan tiada tindakan yang berlaku langsung. 

Cuba hiburkan diri anda dan bersabar, ini sebenarnya perkara yang sangat baik. Anda mungkin tidak mempunyai peluang untuk memenangi periuk besar pada peringkat permulaan, tetapi dalam jangka masa panjang anda perlahan-lahan membina timbunan anda untuk mencatatkan tempat pertama. Jika anda berada dalam situasi ini, lebih baik untuk menjaga meja dan tunjukkan kepada mereka siapa bos. Anda boleh menipu lebih banyak tanpa tertangkap, mempertaruhkan orang daripada cabutan mereka, dsb. Sila ambil perhatian bahawa semasa Sit-N-Go berjalan, permainan pemain mungkin berubah dan mula melonggarkan. Anda mesti menyesuaikan dengan sewajarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *