Petua Poker Texas Hold Em Teratas – Kekalkan Disiplin Anda

Petua Poker Texas Hold Em Teratas - Kekalkan Disiplin Anda

Petua Poker Texas Hold Em Teratas – Kekalkan Disiplin Anda. Ini adalah petua Texas Hold Em Poker terbaik saya untuk pemain poker yang berusaha untuk membuat banyak wang di Texas Hold Em Poker. 

Hari ini saya akan berkongsi dengan anda Petua Texas Hold Em Poker teratas saya. Ia dipanggil mengekalkan disiplin anda. Seperti yang kita semua tahu, nasib memainkan peranan dalam kehidupan kita setiap hari, dan pastinya ia memainkan peranan yang besar apabila kita bermain Permainan Poker. Pada hakikatnya ia adalah gabungan peluang dan kesedaran, campuran jika rawak, kebarangkalian jika anda mahu, dan menyesuaikan diri untuk menonton atau prihatin terhadap kejadian itu. Nasib bukan hanya menimpa kita, tetapi kita membuatnya berlaku. 

Untunglah orang yang rugi meratap. Anda mendengar orang sepanjang masa, merengek tentang nasib baik orang lain, mencebik ‘Oh dia baru sahaja bertuah’. Kebanyakan kita melakukannya sepanjang masa. Anda melihat seorang lelaki memandu kereta sport berwarna merah dengan seorang gadis cantik di tempat duduk penumpang dan anda berfikir sendiri ‘Anak bertuah’. Kita semua bertindak seperti kemahiran, sama ada di meja poker atau dalam kehidupan, tidak memainkan apa-apa bahagian dalam keputusan dan itu semua hanyalah nasib. 

Pada masa ini anda mungkin berfikir ‘Mengapa bercakap tentang nasib sedangkan dia sepatutnya menyatakan kebaikan disiplin’? Alasannya adalah kerana apabila bermain poker, nasib dan disiplin seolah-olah berkait rapat. Masa kebanyakan pemain Perjudian Poker biasa kehilangan disiplin mereka adalah tepat selepas mereka menerima pukulan yang teruk kerana tidak bernasib baik.

Baca juga: Peraturan Poker Holdem – Cara Bermain

Beberapa lelaki lain menarik seri siram di sungai dan menangkap anda, dan anda kehilangannya. Sudah tentu, ini adalah masa yang paling penting apabila anda harus mengekalkan disiplin anda. Situasi lain apabila kebanyakan pemain kehilangan disiplin mereka adalah apabila mereka terus mendapat rentetan kad yang tidak boleh dimainkan. Ramai pemain akan bosan dan cuba membuat sesuatu yang sia-sia, biasanya terpesona dan kehilangan kebanyakan jika tidak semua daripada timbunan mereka. 

Sama pentingnya untuk mengekalkan disiplin anda di bawah tekanan, anda mesti mengekalkannya dengan cara lain juga. Terdapat petikan terkenal yang berbunyi “Semakin saya berlatih, semakin bertuah saya”. Ini benar terutamanya dalam poker. Kata kunci di sini ialah amalan. Dan kunci untuk berlatih adalah disiplin. Anda perlu mengambil pendekatan berdisiplin untuk latihan anda jika anda ingin menjadi lebih baik dalam poker. Ia memerlukan sejumlah besar disiplin diri untuk menangani diri sendiri beribu-ribu tangan di meja, menganalisis setiap satu dan memikirkan sendiri bagaimana anda akan bermain setiap satu. Ia memerlukan banyak penumpuan dan keazaman untuk membaca semua buku, menonton semua video, melakukan semua pengiraan selama berjam-jam dan berjam-jam untuk meningkatkan permainan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.