Petua Poker Texas Holdem – 3 Petua Kejam Untuk Menguasai river

Petua Poker Texas Holdem - 3 Petua Kejam Untuk Menguasai river

Petua Poker Texas Holdem – 3 Petua Kejam Untuk Menguasai river. Jika anda sering berasa tidak selesa di river kerana anda tidak pasti tindakan yang perlu dilakukan, petua Texas Holdem Poker ini akan membantu anda mengetahui caranya. 

river adalah elemen penting terakhir untuk tangan Holdem Poker Malaysia anda. Ini adalah peluang terakhir yang mungkin anda akan mendapatkan kad yang anda perlukan untuk memperbaiki tangan anda dan mengambil masalah. Begitu juga, ini adalah kali terakhir lembaga itu boleh memberikan tamparan hebat kepada tangan anda. 

Petua Texas Holdem Poker ini akan membantu anda meningkatkan permainan river anda dan memahami semua bahagian penting permainan ini. 

Petua Texas Holdem Poker Untuk Menguasai River #1 

Salah satu tanda amaran terbesar di river ialah kad ketiga yang sesuai. Jika gagal dan/atau giliran mempunyai dua kad yang sesuai padanya maka itu adalah amaran kuning. Jika river terkena kad ketiga yang sesuai maka itu amaran merah. 

Anda perlu berhati-hati apabila perkara ini berlaku jika anda mempunyai kemungkinan tangan penyudah, pasangan atas, dua pasang, trip atau lurus. Berhati-hati.

Petua Texas Holdem Poker Untuk Menguasai River #2 

Saiz pot di river akan memberi impak yang besar dalam cara anda memainkannya. Ini kerana jika anda telah memberikan sejumlah besar kerepek ke dalam pot maka anda secara praktikalnya komited untuk menyelesaikannya.

Baca juga: 4 Petua Untuk Menang Dengan Strategi Agresif Longgar

Intinya ialah jika periuk itu besar di river daripada lebih baik memanggil tangan dengan sedikit keraguan daripada mengambil keraguan itu dan melipat tangan anda. 

Petua Texas Holdem Poker Untuk Menguasai River #3 

Satu perkara yang perlu diingat ialah apabila river itu datang, anda telah melihat kesemua 7 kad yang mungkin boleh membuat tangan anda. Pasti, ini kedengaran mudah, bukan? 

Sebab ini penting ialah ini bermakna anda bahagian atas tangan terbaik anda telah direalisasikan. Ini bermakna sebarang nilai potensi yang anda mungkin ada pada kegagalan atau giliran kini hilang. 

Ini bermakna tiada sebarang peluang untuk anda meningkatkan tangan anda. Itulah sebabnya sangat penting anda mempunyai idea yang baik tentang tempat anda menyusun supaya anda tahu sama ada anda adalah nombor 1 atau nombor 2.

river biasanya merupakan langkah yang mudah dan mudah kerana anda tahu anda mempunyainya atau keputusan yang sukar dan menyakitkan kerana anda tidak pasti. Jika anda ingin mengurangkan tekanan dan kesukaran yang anda alami di river, teruskan petua Texas Holdem Permainan Poker saya. Anda akan belajar cara bermain dengan betul dan meningkatkan permainan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *