Petua Texas Hold Em Poker – 4 Petua Baharu Untuk Anda

Petua Texas Hold Em Poker - 4 Petua Baharu Untuk Anda

Petua Texas Hold Em Poker – 4 Petua Baharu Untuk Anda . Adakah anda kecewa kerana anda menghadapi kesukaran membuat wang bermain Holdem? Petua poker Texas Hold Em ini pasti akan membantu anda dengan itu. 

Anda serta-merta boleh meningkatkan kejayaan anda di Holdem dengan keluar dan membaca dan mempelajari petua Texas Hold Em Poker Malaysia baharu. Tetapi kadangkala anda membaca perkara yang telah anda dengar dan tidak mendapat banyak daripadanya. Itulah sebabnya saya akan berkongsi dengan anda beberapa petua baru yang diharapkan anda tidak pernah mendengar sebelum ini. 

Petua Texas Hold Em Poker – #1 Petua Baharu 

Tahukah anda bahawa anda adalah post-flop, menunggu giliran, jika anda hanya menjumlahkan semua out anda dan gandaan dengan empat, anda akan mempunyai anggaran kebarangkalian anda untuk memukul out tersebut. Ini menjadikan pengiraan pantas dengan cepat.

Baca juga: Petua Poker Untuk Pemula

Petua Texas Hold Em Poker – #2 Petua Baharu 

Begitu juga, adakah anda tahu bahawa jika anda selepas pusingan, menunggu River, jika anda menjumlahkan semua keluar anda dan gandaan dua, anda akan mempunyai anggaran kemungkinan anda mendapat kad seterusnya untuk perlawanan itu.

Petua Texas Hold Em Poker – #3 Petua Baharu 

Selain itu, dari masa ke masa, apabila anda akan membuat cabutan, seperti dalam anda sedang menunggu kad kelima untuk straight atau flush, dan semua orang menyemak sekeliling anda, bukannya menyemak (iaitu 99% orang lakukan) anda harus bertaruh. Ini sebenarnya memihak kepada anda jika anda mempunyai imej yang agresif, kerana anda akan membuat lebih banyak daripada lipatan dan juga meningkatkan saiz pot apabila anda menang. 

Petua Texas Hold Em Poker – #4 Petua Baharu 

Petua lain yang perlu anda lakukan ialah jangan melihat kad lubang anda. Ini separuh benar. Apabila kad diedarkan, anda sepatutnya memerhatikan semua pemain lain dahulu, lihat bagaimana mereka bertindak balas dan kemudian lihat kad anda sendiri. Ini meletakkan tumpuan kami pada lawan anda, yang amat penting. 

Saya harap anda menikmati petua baharu ini. Bayangkan bagaimana perasaan anda apabila anda memenangi pot seterusnya dengan menggunakan salah satu petua ini. Anda akan berasa di atas dunia seperti anda seorang pemain Permainan Poker yang sangat bijak. 

Anda mungkin mula menyedari bagaimana anda boleh menggunakan petua ini untuk meledakkan keuntungan anda dan memenangi lebih banyak pot dengan lebih mudah. Sekarang, jika anda menyedari betapa pentingnya mempelajari petua dan maklumat baharu tentang poker dan anda benar-benar ingin menjadi pemain poker yang sangat menguntungkan, jangan sesekali membiarkan diri anda menolak peluang untuk mempelajari petua Texas Hold Em Poker baharu. Kerana setiap kali anda tidak bertindak untuk mempelajari

maklumatbaharutentangTexasHoldEm,andaakanmenjadi pemainyang lebih teruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *