Petua Texas Hold Em

Petua Texas Hold Em

Petua Texas Hold Em. Adakah anda marah kerana anda sentiasa kalah apabila anda bermain Holdem? Jangan ketinggalan petua Texas Hold Em ini yang mendedahkan kesilapan biasa yang dilakukan pemain. 

Siapa pun anda dan berapa banyak Perjudian Poker yang anda telah mainkan; sama ada anda baru, sudah lama bermain atau sedang bermain dalam talian, ia adalah bukti bahawa anda, seperti saya, berminat dengan poker dan suka bermain Hold Em. Itulah sebabnya anda akan menikmati petua Texas Hold Em ini. 

Tetapi hakikatnya, walaupun anda telah kehilangan wang bermain Holdem, ia mungkin bukan salah anda. Betul, bukan salah awak. Anda tidak perlu mengetahui hak dan kesalahan poker. Kita semua boleh menikmati Pokertime tetapi jika anda bermain dengan cara tertentu anda boleh membuat banyak wang. Apa yang anda perlu lakukan ialah menghalang diri anda daripada melakukan kesilapan. 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Pertama Hanya Penyedut Buat 

Kesilapan pertama dan paling teruk ialah pertaruhan jumlah yang berbeza sebelum kegagalan. Adalah satu kesilapan besar untuk bertaruh kurang apabila anda mempunyai tangan yang buruk dan lebih banyak apabila anda mempunyai tangan yang baik. Ia sangat jelas.

Baca juga: Poker Percuma Dalam Talian

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Kedua Hanya Penyedut Buat

Satu lagi kesilapan yang selalu dilakukan pemain baru ialah mereka hanya bermain terlalu banyak pot. Berhenti bermain banyak pot dan anda akan melakukan yang lebih baik. 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Ke-3 Hanya Penyedut Buat 

Penghisap selalu jatuh hati untuk ini. Apabila mereka dalam keadaan buta dan semua orang terpincang-pincang, dan kemudian seseorang dalam kedudukan lewat membuat kenaikan gaji yang besar, semua mamat itu berlipat. Jika ini berlaku kepada anda dalam tirai hanya datang ke atas dia menipu. 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Ke-4 Hanya Penyedut Buat 

Kesilapan besar yang selalu dilakukan oleh penyedut ialah bermain di luar kegagalan apabila mereka tidak mempunyai tangan yang baik. Ini adalah kegilaan tetapi orang masih melakukannya. Sungguh menakjubkan 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Ke-5 Hanya Penyedut Buat 

Satu lagi kesilapan mamat adalah mereka mengejar seri terlalu lama. Peluang sebenar untuk membuat keputusan seri lurus atau siram tidaklah banyak. Kecuali ia sangat murah ia tidak berbaloi. 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Ke-6 Hanya Penyedut Buat

Kesilapan yang selalu dilakukan oleh penghisap besar ialah mereka terlalu kerap melakukan segala-galanya atau mereka mengambil bahagian secara sesuka hati atau kebetulan. Anda hanya sepatutnya hadir apabila anda benar-benar tahu anda akan menang. Jika tidak, jangan ambil risiko. 

Petua Texas Hold Em – Kesilapan Ke-7 Hanya Penyedut Buat 

Dan kesilapan yang menyebabkan semua orang adalah apabila anda mendapat dua kad yang sesuai. Kad lubang yang sesuai hanya kira-kira 2% lebih baik daripada rakan sejawat mereka yang tidak sesuai, jadi sesuai secara praktikal tidak bermakna apa-apa. Tetapi orang fikir ia sangat bagus. Haha apalah mamat ni. 

Bagaimana rasanya jika anda apabila anda duduk di meja poker anda boleh dikatakan tahu anda akan menang. Fikirkan betapa kuat dan yakinnya anda jika anda tahu betul-betul langkah yang perlu dibuat dan apa yang tidak boleh dilakukan. Bayangkan apa yang anda akan lakukan apabila anda memenangi $10,000 yang besar dalam kejohanan atau sedang mengeluarkan beberapa ribu seminggu bermain permainan cincin. Bayangkan mengambil tindakan sekarang dan mempelajari perkara yang anda perlu pelajari untuk mencapai tahap kemahiran ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *