Petua Texas Holdem – Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds

Petua Texas Holdem - Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds

Petua Texas Holdem – Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds. Bermain dari tirai boleh menjadi sangat sukar. Petua Texas Holdem ini akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya permainan dari bidai. 

Bermain dari tirai adalah salah satu perkara yang paling sukar untuk dilakukan di Texas Holdem Judi Poker. Itu kerana anda sangat terkeluar dari kedudukan. 

Petua Texas Holdem ini akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya bermain dari tirai. 

Petua Texas Holdem Mengenai Bermain Dari The Blinds #1 

Secara amnya anda ingin bermain kad terbaik yang mungkin dari bidai. Bermain dengan sangat ketat dan berpegang pada kad premium sahaja adalah strategi yang hebat.

Baca juga: Petua Memilih Bilik Poker Terbaik

Anda akan mendapati anda tidak bermain terlalu banyak tangan dan sebenarnya kehilangan buta yang diposkan tetapi ini selalunya lebih baik daripada kehilangan banyak cip daripada tirai. 

Petua Texas Holdem Mengenai Bermain Dari The Blinds #2

Perkara Poker Malaysia seterusnya adalah untuk menyedari bahawa anda sebenarnya mempunyai jangkaan negatif daripada tirai. Iaitu, anda menjangkakan kehilangan wang daripada kedudukan buta. 

Anda akan membuat ini daripada kedudukan lain, terutamanya kedudukan lewat. Jadi sekali lagi, jangan risau tentang kehilangan buta yang diposkan anda. 

Apabila anda kehilangan lebih sedikit daripada jangkaan negatif anda dan membuat lebih banyak daripada jangkaan positif anda, ini semua menambah hasil keseluruhan yang lebih baik. 

Petua Texas Holdem Mengenai Bermain Dari The Blinds #3 

Perkara ketiga adalah sangat penting. Saya mendapati ia agak menguntungkan untuk juga bermain pasangan poket kecil atau sederhana daripada orang buta. Ini adalah mengenai satu-satunya kad yang akan saya mainkan selain daripada kad A-K-Q apabila saya bermain permainan ketat yang kukuh. 

Satu-satunya cara pasangan poket ini menguntungkan adalah jika anda memukul kad ketiga pada kegagalan, untuk membuat satu set. Apabila anda memukul set dalam situasi seperti ini, anda sering mempunyai faktor ‘kejutan’ dan selagi tiada perkara gila berlaku di papan (fikir lurus atau flushes atau pasangan papan) anda sering boleh memenangi periuk yang sangat bagus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *