Petua Texas Holdem Poker – 3 Petua Untuk Sentiasa Ikuti

Petua Texas Holdem Poker - 3 Petua Untuk Sentiasa Ikuti

Petua Texas Holdem Poker – 3 Petua Untuk Sentiasa Ikuti . Adakah anda marah bahawa setiap kali anda melompat dalam talian untuk bermain poker anda kehilangan wang? Petua Texas Holdem Poker ini akan membantu anda membetulkannya. 

Adakah anda tertanya-tanya mengapa anda sentiasa kehilangan wang bermain Poker Malaysia? Ini mungkin kerana anda melanggar peraturan yang paling penting. Sekarang, ini bukan peraturan yang digariskan dalam mana-mana buku peraturan tetapi semua pemain poker Holdem yang berjaya sangat mengetahuinya. 

Sudah tentu, anda boleh menang jika anda melanggarnya. Saya rasa ia lebih merupakan garis panduan daripada peraturan. Tetapi mereka masih perkara yang sangat baik untuk diingat apabila anda bermain dalam kejohanan. 

Petua Poker Texas Holdem Untuk Ikut Atau Mati #1 

Jangan selit tangan syiling. Tangan flip syiling ialah tangan di mana anda mempunyai kira-kira 50-50 peluang untuk menang. Seperti pasangan bawah terhadap penyambung atas, iaitu Q-Q lwn A-Ks. 

Apabila anda semua berada di tangan seperti ini anda boleh dikatakan punting atau berjudi. Ini bukan cara terbaik untuk bermain Permainan Poker. Anda sepatutnya bermain dengan kemahiran dan menyusun kemungkinan untuk memihak kepada anda.

Petua Poker Texas Holdem Untuk Ikut Atau Mati #2 

Jangan panggil all-in terhadap pemain yang mempunyai susunan yang lebih besar daripada anda. Apabila anda berada dalam kejohanan dan melakukan ini, anda berisiko untuk keluar. Melainkan anda telah memberikan sejumlah besar kerepek ke dalam pot atau anda 100% pasti anda mempunyai kacang, elakkan daripada melakukan ini.

Baca juga: Melakukan 5 Kesilapan Terbesar Ini Setiap Kali Anda Bermain Poker

Ini terutamanya teknik survival. Mengapa mengambil anjing besar jika anda tidak perlu? Sudah tentu, tidak mengapa untuk mengambilnya jika anda akan menang tetapi jika anda tidak pasti langkau yang ini. Ambil lawan dengan timbunan kecil kemudian anda. 

Petua Texas Holdem Poker Untuk Ikut Atau Mati #3 

Jangan main ketat terlalu lama. Pemain yang bermain dengan ketat cenderung untuk bermain dengan baik pada permulaan kejohanan tetapi apabila tirai mula meningkat, dan kesan eksponen penggandaan bermula, pemain ini biasanya yang pertama layu dan mati. 

Sebaik sahaja kejohanan mula bermula pada separuh jalan anda perlu berehat dan bermain lebih banyak tangan hanya untuk mempunyai peluang. Jika anda terlalu ketat dan enggan bermain tangan berisiko, anda akan kalah dan lama-lama akan mengalami kekalahan yang perlahan dan menyakitkan akibat kelaparan. 

Sekarang, seperti yang saya katakan sebelum ini, jika anda melanggar mana-mana peraturan ini, anda tidak semestinya akan kalah terus, tetapi

mengabaikannya secara berterusan akan menyebabkan anda kalah. Jika anda sentiasa kalah dalam kejohanan anda mungkin melakukan salah satu daripada kesilapan ini. 

Bolehkah anda bayangkan bagaimana rasanya memenangi kejohanan poker dan memenangi beribu-ribu dolar? Apakah perasaan anda? Ini cara terbaik untuk melakukan ini ialah belajar tentang cara memenangi kejohanan. Mengelakkan peraturan seperti yang saya gariskan di atas adalah permulaan yang bagus tetapi anda memerlukan lebih banyak maklumat jika anda ingin memenangi wang yang besar. Itulah sebabnya anda harus sentiasa mengambil apa-apa peluang untuk mengetahui lebih lanjut tentang poker, kerana ia sentiasa membayar secara besar-besaran pada akhirnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *