Poker – Mengapa Anda Akan Kalah di Meja Akhir

Poker - Mengapa Anda Akan Kalah di Meja Akhir

Poker – Mengapa Anda Akan Kalah di Meja Akhir. Mari kita hadapi, anda mungkin akan tewas di meja akhir, walaupun anda berjaya mara sejauh itu dalam kejohanan Tahan ‘Em. Saya akan memberikan beberapa Petua Texas Hold ‘Em Judi Poker tentang cara untuk berjaya di meja akhir. Permainan meja akhir berbeza dengan permainan ‘biasa’ dalam beberapa cara. Dinamik kejohanan berubah, pada asasnya kerana ia akan berakhir. Anda tidak perlu lagi berfikir tentang berpindah ke meja sebelah, anda di sana, itu sahaja. 

Sebab Mengapa Anda Akan Kalah Di Meja Akhir 

Secara umumnya, jika anda sampai ke meja akhir dan anda mempunyai susunan terpendek, anda tidak mempunyai peluang yang baik untuk menang. Anda mungkin akan mendapat tempat kelapan, melainkan anda benar-benar bertuah dan terus menarik kad yang hebat. Jangan bergantung pada perkara itu berlaku. Sudah tentu terdapat pengecualian kepada peraturan di mana anda akan melihat pemain timbunan pendek mengambil hadiah tetapi sebenarnya, secara keseluruhan, anda mempunyai kurang peluang untuk menang jika anda bermula di meja akhir dengan timbunan kecil. Biasanya pemain yang bermula dengan timbunan terbesarlah yang dapat merebut emas. Ini bermakna jika anda ingin mendapat peluang terbaik untuk memenangi kejohanan, anda perlu berada dalam kedudukan yang baik sebelum anda ke meja akhir.

Baca juga: Odds Periuk Tersirat & Pengiraan Awal

Jadual Akhir Petua Poker Texas Hold ‘Em

Anda menang di meja akhir dengan semua gerakan yang anda lakukan sebelum anda sampai ke sana. Mengumpul cip adalah penting jika anda benar-benar ingin memenangi kejohanan Texas Hold ‘Em. Anda perlu sampai ke meja akhir dalam kedudukan yang cukup baik untuk benar-benar boleh mempunyai peluang sebenar untuk menang. Atas sebab ini, adalah penting bahawa apabila anda sampai ke meja wang, anda tidak melambatkan permainan anda. Jika ada apa-apa anda perlu menjadi lebih serius. Itulah masa untuk menyerang, apabila anda sepatutnya menjadi agresif dan merobek tirai dan mata semua orang. Apabila semua orang bertenang dan mengetatkan kerana mereka memangsa mereka akan mendapat sedikit wang, anda sepatutnya teruja dan mengoyakkannya. 

Jangan Tunggu Aces Dan Raja 

Jangan duduk dan tunggu ace dan raja jatuh ke tangan anda. Petua Texas Hold ‘Em Poker Malaysia ini semua tentang menyerang, memotong pot dan mencuri blind dengan apa sahaja yang anda boleh membuat kerja. Selalunya anda akan mendapati anda akan bermain tangan yang lemah tetapi anda akan gagalkan duke besar (tangan yang menang) dan memenangi pot besar. Ada sesuatu yang boleh dikatakan untuk unsur kejutan. Walaupun anda membesarkan tanpa apa-apa kadangkala anda mungkin mendapati anda akhirnya membuat tangan yang baik dan memenangi pot ‘adil ‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published.