Rahsia Texas Holdem – 3 Rahsia Pengurusan Wang Untuk Anda

Adakah anda bimbang kerana anda kehilangan terlalu banyak bermain Holdem? Rahsia Texas Holdem untuk pengurusan wang ini penting untuk anda. 

Perkara yang lucu tentang Texas Holdem ialah tidak kira betapa hebatnya pemain anda, jika anda tidak menguruskan wang anda dengan betul anda tidak akan berjaya. Rahsia Texas Holdem ini akan membantu anda melakukan perkara itu dengan betul, supaya anda tidak menjadi mangsa kesilapan pengurusan wang. 

Rahsia Texas Holdem Mengenai Pengurusan Wang #1 

Rahsia pertama akan meletakkan anda dalam bentuk terbaik untuk menang. Iaitu, setiap kali anda duduk untuk bermain permainan cincin tunai, anda harus duduk di meja dengan maksimum meja atau had meja cip. 

Sebab anda ingin melakukan ini adalah supaya anda mempunyai paling banyak cip yang mungkin untuk digunakan. Anda mungkin mengalami sedikit kerugian dan kemudian kembali untuk membuat banyak wang. Jika anda tidak mempunyai timbunan terbesar yang mungkin, anda mungkin telah keluar selepas beberapa kerugian. Oleh itu, sentiasa duduk dengan seberapa banyak cip yang dibenarkan oleh meja anda.

Baca juga: 5 Idea Yang Boleh Menjana Wang Dalam Talian Dengan Pantas

Rahsia Texas Holdem Mengenai Pengurusan Wang #2

Rahsia kedua ada kaitan dengan bankroll. Bankroll anda ialah berapa banyak wang yang anda ada untuk bermain poker. Secara umumnya ia adalah berapa banyak wang yang anda akan muat naik ke juruwang anda dalam akaun poker dalam talian anda. 

Wang wang anda perlu cukup besar untuk menyokong jatuh bangun anda. Jika anda mempunyai wang yang terlalu kecil, anda mungkin tidak dapat bermain dengan cukup yakin dan membuat kesilapan dan kalah. Bankroll anda hendaklah sentiasa 20 kali, iaitu dua puluh kali ganda, jumlah had jadual yang anda duduki. 

Rahsia Texas Holdem Mengenai Pengurusan Wang #3 

Kini, untuk kejohanan Sit n Go ia sedikit berbeza. Rahsia di sini ialah anda memerlukan lebih banyak wang daripada biasa kerana anda mungkin bermain beberapa kejohanan dan tidak menang, kemudian menebus semua kerugian anda dan beberapa kemenangan dalam kejohanan keempat atau kelima. Oleh itu, bankroll anda perlu lebih teguh untuk menangani perkara ini. 

Secara amnya jika anda bermain kejohanan Sit n Go yang anda mahukan 40 kali ganda, iaitu empat puluh kali ganda, jumlah kos Sit N Go dalam bankroll anda. 

Saya pasti anda sedar betapa pentingnya mempunyai wang yang mencukupi untuk bermain pada tahap yang anda berada di Texas Holdem. Anda mungkin menyedari bahawa terdapat banyak faktor lain yang boleh menghalang kejayaan anda atau melindungi kelemahan anda daripada cara anda bermain. Biar saya tanya anda, berapa banyak lagi yang anda tidak tahu? Mungkin banyak. Jadi saya menggesa anda untuk terus mencari dan mempelajari

maklumatbaharutentangpokersupayaandabolehmulamenjanawang sebagai pemainpoker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *