Strategi Texas Poker – Apakah Strategi Texas Poker Terbaik

Strategi Texas Poker - Apakah Strategi Texas Poker Terbaik

Strategi Texas Poker – Apakah Strategi Texas Poker Terbaik . Jika anda tertanya-tanya bahawa mungkin strategi Texas Poker semasa anda tidak memberikan keadilan kepada anda maka anda pasti ingin melihat apa yang menjadikan strategi poker muktamad. 

Mencari strategi Perjudian Poker muktamad selalunya sukar. Perkara yang paling sukar ialah kebanyakan pemain tidak akan tahu bagaimana rupanya jika ia berada di bawah hidung mereka. Jangan menjadi salah seorang pemain dalam kegelapan, pelajari apa yang menjadikan strategi terbaik, untuk anda. 

Keperluan Strategi Poker Texas Terbaik #1 

Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah menentukan betapa ketat atau longgarnya strategi itu. Strategi yang lebih ketat memainkan kad lubang yang lebih baik dan anda akan bermain kurang tangan setiap jam. Strategi yang lebih longgar memainkan lebih banyak kad lubang kecil dan anda akan bermain lebih banyak tangan setiap jam. 

Perkara yang perlu dilakukan di sini ialah untuk menentukan jenis pemain yang anda ingin jadikan, berapa banyak pot yang anda ingin mainkan dan gaya permainan yang anda ingin mainkan. Kemudian, pastikan strategi itu selaras dengan itu.

Jika anda mahukan keputusan yang mudah dan tangan atasan maka ketat akan lebih baik. Jika anda mahukan lebih banyak aksi dan permainan yang menyeronokkan maka longgar akan menjadi lebih baik. Jangan pilih strategi yang ketat jika anda tidak tahan duduk menunggu kad lubang yang hebat. 

Keperluan Strategi Poker Texas Terbaik #2 

Perkara seterusnya yang perlu dilakukan ialah melihat strategi yang lebih baik. Adakah pasif? Adakah ia agresif? Adakah ia menggabungkan perkara seperti kenaikan semula atas, kenaikan cek atau all-in? 

Sekarang, anda perlu melihat kedua-dua dompet dan hati anda. Berapa banyak wang yang anda mampu bayar untuk bermain. Mampukah anda membeli strategi yang mahal dan agresif yang mungkin menyaksikan sejumlah besar wang tunai keluar daripada wang anda sebelum semuanya kembali? 

Adakah anda jenis orang yang suka mempertaruhkan banyak wang bermain Pokertime atau adakah anda suka selamat dan konservatif? Jika anda tidak terlalu berminat untuk memasukkan sejumlah besar wang tunai, jangan bergantung pada strategi pembuli yang sangat agresif yang memerlukan anda hampir semua dalam setiap tangan.

Baca juga: Alat Untuk Poker Profesional

Keperluan Strategi Poker Texas Terbaik #3 

Lihat lagi strategi dan buat sedikit pertimbangan tentang berapa banyak keputusan/langkah/tindakan yang tinggal untuk anda tentukan sendiri. Adakah segala-galanya yang digariskan dan dijelaskan atau adakah anda perlu terbang secara solo sedikit.

Sekarang, fikirkan tentang apa yang anda mahukan. Jika anda pemain baharu dengan kurang keyakinan anda mungkin mahukan strategi yang lebih terperinci dan ketat untuk memastikan kejayaan. Jika anda lebih matang, anda mungkin tidak menyukainya dan hanya mahukan gambaran keseluruhan strategi supaya anda boleh melaksanakannya sendiri, dengan sentuhan anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *