Texas Holdem Poker Dalam Talian

Texas Holdem Poker Dalam Talian

Texas Holdem Poker Dalam Talian. Tidak kira sehebat mana kemahiran poker anda, anda akan mempunyai ayunan liar dalam permainan Poker Malaysia anda, sama ada bermain secara langsung atau bermain texas holdem poker dalam talian. Buaian ini hanyalah sebahagian daripada permainan. Cara anda mengendalikannya akan sangat membantu sama ada anda seorang pemain poker texas holdem yang berjaya atau tidak. Jadi bagaimana anda mengendalikan hayunan? 

Ayunan yang anda dapat dalam poker dalam talian texas holdem boleh menyebabkan anda menjadi gila. Jika anda tidak belajar untuk mengendalikannya, anda akan menghadapi masalah besar dari segi emosi dan kewangan, yang mana anda tidak mahu. Jika anda seorang yang secara semula jadi beremosi atau pemain Permainan Poker, ini adalah cabaran yang lebih besar untuk anda. Saya tahu itu dari pengalaman. Sebagai seorang atlet yang membesar, saya adalah seorang pemain yang emosi. Saya akan menggunakan apa sahaja yang saya boleh seperti panggilan buruk terhadap pasukan saya, untuk membuat diri saya bersemangat. Saya bermain lebih baik dengan cara itu. Sesetengah orang bermain lebih teruk apabila mereka membiarkan emosi mereka menguasai diri mereka. Ini boleh berlaku terutamanya dalam poker. 

Jika anda membiarkan emosi mengawal anda dan bukannya sebaliknya, anda akan mendapati diri anda membuat keputusan yang tidak baik dalam sesi texas holdem anda. Dan itu membawa kepada satu perkara dan satu perkara sahaja, menjadi bangkrut. Ia menggoda, selepas beberapa rentak teruk, untuk berfikir anda boleh memaksa tangan menang dengan menaikkan besar dengan offsuit 2-7 di tangan anda. Tetapi kemarahan anda tidak akan memaksa kad untuk gagal memihak kepada anda.

Baca juga: Memilih Meja Di Texas Holdem Poker

Anda mula fikir tapak dalam talian texas holdem poker menipu anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, satu kad yang diperlukan lawan anda untuk mengalahkan tangan anda yang kuat, akan turun ke River. Saya tidak tahu tentang anda, tetapi apabila itu berlaku kepada saya, saya tergoda untuk melemparkan komputer saya terus ke luar tingkap. Atau ambil tukul sledge kepadanya. Itu lebih baik. Sudah tentu, saya akan keluar dari komputer juga. 

Sukar untuk tidak marah apabila anda memukul salah satu hayunan rendah ini. Tetapi marah tidak akan mengubah nasib anda. Satu-satunya perkara yang akan dilakukan adalah untuk mengawal emosi anda dan terus membuat keputusan yang betul semasa permainan poker anda. Jika anda berbuat demikian, anda akan keluar dari hayunan buruk. Walaupun sukar, anda perlu mengekalkan pandangan yang positif semasa masa sukar. 

Jika anda mula membuat keputusan yang tidak baik, anda hanya akan menggali sendiri lubang yang lebih dalam. Anda mula mengejar cabutan, membuat panggilan yang tidak baik, menaikkan apabila anda tidak sepatutnya, dan sebagainya dan kemudian anda tertanya-tanya mengapa anda tidak boleh keluar dari kebiasaan itu. 

Jangan kejar wang tunai. Apa yang saya maksudkan dengan ini? Sesetengah orang melanggan falsafah pertaruhan menggandakan. Apakah maksud ini? Katakan anda bermain blackjack dan anda bertaruh $50 dan kalah. Sebaliknya anda bertaruh $100. Anda kalah lagi. Sebaliknya anda bertaruh $200. Versi poker texas holdem ini adalah untuk meningkatkan had, katakan daripada jadual $1 – $2 kepada jadual $4 – $8, untuk mendapatkan kembali wang tunai anda. Idea buruk jangan membuat pernaikan, turunlah. Ia akan mengambil masa yang lebih lama untuk membina jumlah wang anda tetapi anda boleh mendapatkan semula keyakinan anda. Berlatih permainan anda dengan risiko yang jauh lebih sedikit. Walaupun keuntungan anda mungkin lebih kecil, begitu juga kerugian anda.

Fokus pada membuat keputusan yang betul semasa ayunan buruk dalam permainan dalam talian texas holdem poker anda dan akhirnya anda akan mendapati diri anda bermain poker yang menang sekali lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *